RUMMEN

 

Rummen

Bilderna visar salen där man kan samlas och umgås. Här äter du också beställd frukost.

Om du scrollar nedåt finner du en situationsplan!

 

Alla rum är personligt inredda med gammeldags charm. Många rum är nyrenoverade och då med varsam hand. Vi har behållit dess ursprungliga genuina karaktär såsom exempelvis vedkaminer, trägolv och spegeldörrar.

 

Vi har dubbelrum och flerbädds - familjerum och login är fördelad på 8 stycken sovrum.

 

Du kan boka ett eller flera rum. Vid stor efterfrågan av dubbelrum används ibland flerbädds - familjerummen som dubbelrum (två personer i ett flerbäddsrum) och detta till dubbelrumskostnad. Inga sovrum är så kallade genomgångsrum.

 

Huvudbyggnaden består av två stycken lägenheter och en stor sal (frukost / konferens / samlingssal).

På gården finns ett mindre hus med 3 rum och kök.

 

Den ena lägenheten innehåller 3 sovrum; 2 dubbelrum och ett 3-bäddsrum (sammanlagt 7 bäddar). Här finns också ett mindre samlingsrum, kök samt dusch/toalett.

Dubbelrummen (gula och blå rummet) har enkelsängar med resårbotten.

3-bäddsrummet (röda rummet) har 1 enkelsäng med resårbotten och 1 våningssäng.

I anslutning till denna lägenhet finns också salen.

 

Den andra lägenheten innehåller 2 sovrum; 2 flerbädds - familjerum (sammanlagt ca. 8 bäddar). Även här finns kök samt 2 duschar och 2 toaletter. Denna lägenhet ligger i nära anslutning till "lilla huset".

3-bäddsrummet (vita rummet) har en extra bred (120 cm) resårsäng och 1 våningssäng.

4-5-bäddsrummet (gaveln) har 2 enkelsängar med resårbotten (= dubbelsäng), 1 våningssäng samt 1 loftsäng.

De båda flerbädds - familjerummen har skilda ytterdörrsentréer men kan ändå slås samman till ett större gemensamt rum. Då rummen inte är sammanslagna ljudisoleras mellandörren, som avskiljer de båda rummen, med ett enkelt grepp.

 

"Lilla huset" är friliggande och innehåller 3 sovrum; 2 dubbelrum och ett 3-bäddsrum (sammanlagt ca.7 bäddar). Köket finns i anslutning till 3-bäddsrummet och brukas endast av detta rum.

Dubbelrummen (gröna och turkosa rummet) har enkelsängar med resårbotten och båda rummen har egen ytterdörr rakt ut i naturen. Om man bor i dessa rum använder man den intilliggande lägenhetens kök samt duschar och toaletter i huvudbyggnaden.

3-bäddsrummet (lilla husrummet) har enkelsängar med resårbotten varav en säng är extra bred (120 cm.) Detta rum har egen ytterdörrsentré, eget kök och egen veranda. Man går även här över gården till dusch/toalett i huvudbyggnaden.

 

 

Copyright © All Rights Reserved